Merry Christmas vanuit Ozzie! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Annemarie - WaarBenJij.nu Merry Christmas vanuit Ozzie! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Annemarie - WaarBenJij.nu

Merry Christmas vanuit Ozzie!

Door: Annemarie

Blijf op de hoogte en volg Annemarie

24 December 2009 | Australië, Sydney

Ik probeer snel weer een update te sturen, maar alvast hele gezellige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst vanaf de andere kant van de wereld!

Dit fotootje is genomen in Phnom Penh. Alles kan achterop een motorbike, waarom dus geen versierde kerstboom??!!

Liefs!! Annemarie

• 25 December 2009 - 05:44

ELsbeth:

Ja jij ook!!

Waar zit je precies?

Ik vind Nieuw Zeeland helemaal niet leuk! Oeps..
    Wat zijn jouw plannen in Oz? Misschien kan ik nog aansluiten voor een deel, mag als toerist zo het land weer in.

xxxx

• 25 December 2009 - 10:27

Jacqueline:

Mooie kerstboom! Fijne kerstdagen en happy 2010!
    Jacqueline Leo Robert de Calonne uit Drachten.

• 27 December 2009 - 07:02

Sietske:

Jij aan het strand en later in de regen, wij in de dooiende troep, maar het was toch een beetje witte kerst!

Liefs Sietske

• 28 December 2009 - 08:38

Bep:

Anemarie ik hoop dat je toch een beetje Kerst gevoel hebt gehad. Vorig jaar was ik in Las Palmas met 28 gr. Toch wek heel anders en raar een kerstboom in de warmte, vind je ook niet? Wens je alvast een leuke jaarwisseling en veel geluk voor 2010.
    liefs van ons allemaal Bep

• 01 Januari 2010 - 20:42

Wouter En Karin:

He, die Annemarie. Ik was je even kwijt op "waarbenjij.nu" maar ik heb je weer gevonden! Van mij en Karin nog een heel gelukkig en gezond 2010 en geniet er maar van het mooie weer! ('t is hier brrrrrrrr.....)

Groetjes, Wouter en Karin

• 03 Januari 2010 - 08:51

Linda :

Happy new year! Veel geluk, gezondheid en natuurlijk voor ons prachtige verhalen vanuit de andere kant van de wereld. De beste wensen voor 2010.
    Liefs, Linda

• 03 Januari 2010 - 13:15

Jacko:

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!! Je dag is al zo goed als voorbij, maar ik hoop dat je er een leuke dag van hebt gemaakt. Uiteraard voor jou ook de beste wensen voor 2010. Dat je nog lang een veel mag genieten van al het moois in de wereld. Ik ben benieuwd naar je volgende reisverhaal.
    Een hartelijke groet van mij,
    Jacko

• 03 Januari 2010 - 15:46

Gerard En Lineke:

Hartelijk gefeliciteerd met jouw verjaardag.
    Hartelijke groet uit Lelystad!!!! Goede reis en nog veel genieten?!

• 03 Januari 2010 - 19:40

Adrie En Henk :

Annemarie van Harte gefeliciteerd. In nderland ben je nog jarig daarginds lig je al in bed. Henk heeft nu Sietske aan de telfoon. Je trekt langs de oostkust begrijpen we. Ik hoop dat je verder een goede reis hebt en zijn benieuwd naar je verdere verhalen.

• 03 Januari 2010 - 19:59

Wouter En Karin:

Annemarie, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele gezonde jaren toegeweenst! Geniet er nog maar 43 dagen van ... Hier is alles okee! He, veel succes en mooi weer! Groeten, Karin, Wouter en Lisa en Zoe!

• 01 Februari 2010 - 08:03

Zoulika:

Hey Annemarietje van me,

Hoe is het met jou?
    Fijn te horen dat je binnenkort weer naar Nederland komt. En heb weer genoten van je mooie verhalen hoor!
    kan niet wachten om je weer te zien :-)
    Gaan we lekker taarten bakken!!

liefs,
    Zoulika

• 01 Februari 2010 - 20:12

Maaike:

Hola guapa,

De reis zit er bijna op he? Waar hang je nu uit?
    Geniet nog van de laatse dagen.
    xxx

ps en tot snel